slider image 0 slider image 1 slider image 2 slider image 3 slider image 4 slider image 5 slider image 6
برگزاری اولین دوره مسابقات تنیس روی میز به مناسبت هفته بسیج با میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی خسروشاه 1397/09/06

با سلام و صلوات و گرامیداشت هفته وحدت و بسیج
یک دوره مسابقات تنیس روی میز با حضور همکاران اداری بخش خسروشاه به مناسبت هفته بسیج با میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی خسروشاه در مورخ 97/09/06 برگزار گردید . نفرات برتر به ترتیب آقایان یوسف سلامی از مرکز بهداشت خسروشاه بعنوان نفر اول - امیر ارسلان بیدار از پلیس راهنمایی و رانندگی خسروشاه بعنوان نفر دوم و علی زیرک از دانشگاه آزاد اسلامی خسروشاه بعنوان نفر سوم و عباسعلی زارع از اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی خسروشاه بعنوان نفر چهارم برگزیده شدند که طی مراسمی از آنان تقدیر گردید. در پایان از زحمات تمامی عزیزان و بخصوص حمایتهای جناب آقای دکتر علوی ریاست محترم دانشگاه آزاد اسلامی خسروشاه در راستای برگزاری این مسابقات تشکر و قدردانی گردید.