slider image 0 slider image 1 slider image 2 slider image 3 slider image 4 slider image 5 slider image 6
اطلاعیه1397/09/06

به اطلاع دانشجویان و علاقمندان رشته کامپیوتر می رساند، دانشگاه آزاد اسلامی خسروشاه بمناسبت گرامیداشت هفته بسیج در نظر دارد یک دوره آموزشی یکروزه آشنایی مقدماتی با کامپیوتر در روز پنج شنبه مورخ 97/09/08 برگزار نماید. از علاقمندان خواهشمند است جهت هماهنگی و ثبت نام و شرکت در دوره با شماره 32441371 داخلی 113 (آقای مهندس قربانی) تماس و یا مشخصات خود را به آدرس amin.ghorbani60@gmail.com  ارسال فرمایند.لازم بذکر است شرکت در دوره برای عموم آزاد می باشد.
سرفصلها:
- آشنایی با سخت افزار و نحوه عیب یابی سیستم از لحاظ سخت افزاری
- آشنایی با نصب ویندوز
- آشنایی با کاربری ویندوز
- آموزش مقدماتی ICDL
- آموزش مقدماتی شبکه
- آموزش تنظیمات مودم وایرلس و نحوه ارتقا امنیت در شبکه وایرلس جهت مقابله با نفوذ و هک

مکان : خسروشاه - خ امام خمینی شمالی - جنب مجتمع فرهنگی همنری ارشاد اسلامی خسروشاه
زمان : روز پنج شنبه مورخ 08/09/97 ساعت 10 صبح