slider image 0 slider image 1 slider image 2 slider image 3 slider image 4 slider image 5 slider image 6 slider image 7 slider image 8 slider image 9 slider image 10
اطلاعیه در خصوص طرح توان افزایی زنان در مسیر کسب و کار و کار آفرینی 1397/02/19

به اطلاع دانشجویان گرامی می رساند طرح توان افزایی زنان در مسیر کسب و کار و کار آفرینی توسط معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با همکاری بنیاد توسعه کار آفرینی زنان و جوانان و با هدف ترغیب زنان جوان بویژه فارغ التحصیلان دانشگاهها جهت ورود به عرصه کسب و کار در کل استانهای کشور و در سطح ملی در حال اجرا می باشد. این طرح مشتمل بر یک دوره 3 روزه آموزشی و مشاوره ای و بصورت رایگان اجرا خواهد شد. با توجه  به محدودیت ظرفیت و زمان، از علاقمندان به شرکت در این طرح (ترجیحا دختران فارغ التحصیل و جویای کار) خواهشمند است جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت بنیاد توسعه و کارآفرینی www.foundationed.ir  مراجعه نمایند. مهلت ثبت نام تا آخر اردیبهشت ماه 1397 می باشد.